Ad:

Ovo se dešava kada se ugasi mobilni telefon na jedan dan!

Pin It
Telefon ugasiti na jedan dan

OBRATITE PAŽNJU: Evo šta će se desiti AKO UGASITE TELEFON NA 24 SATA! I nije nastao smak sveta.

Društveni mediji nam oduzimaju mnogo više vremena i pažnje nego što se to nama čini. Koliko smo samo pejsaža, tuđih osmeha i susreta sa poznanicima propustili jer nam je glava spuštena ka ekranu telefona.

Sajt Elitdejli (Elitedaily) je objavio kako bi izgledao jedan dan bez mobilnog uređaja i koliko bi to doprinelosocijalizaciji, a na taj način i kvalitet našeg života.
 

Nećete kasniti na posao

Priznajte da vaše jutro izgleda ovako: probudite se i još sanjivi pipkate okolo tražeći telefon, a zatim provedete pola sata u krevetu pregledajući vaše društvene mreže i mejlove. Postoji toliko lepihjutarnjih rituala kojima bismo mogli da učinimo nešto korisno za sebe tog jutra. Ili jednostavno ustajanje na vreme iz kreveta kako ponovo ne biste zakasnili na posao gledajući u ekran.

Preporuka:   Kako napraviti avion od papira koji leti - uputstvo

 

Devojka u autobusu

Porazgovaraćete sa komšijom u liftu ili sa nekim na autobuskoj stanici
 

Koliko li se samo puta desilo da ste toliko obuzeti svojim telefonom da ste prošli tik pored nekoga koga poznajete. Takođe, telefon je postao odličan beg od drugih i koristimo ga kako bismo izbegavaliljude i razgovore. Pokušajte da uvidite koliko neverovatan vaš dan može biti kada ste u interakciji sa drugima, koliko novih stvari možete saznati i ostvariti nova poznanstva.
 

Sav posao ćete obaviti na vreme

Skloni ste da verujete da je nemoguće ispuniti sve rokove, ali ste takođe sloni da rifrešujete svoj tviter nalog svakih par sekundi iako nema ništa novo na njemu. Telefoni su velika smetnja i veoma nam lakosklone fokus sa posla stalnim notifikacijama. Kada imate puno posla osnovno što treba da uradite jeste da obrišete igrice i stavite zvono telefona u nečujni mod.
 

Preporuka:   Kako ću znati da me žena zaista voli? Pitao čovek mudraca, a odgovor je...

Možda zaboravite kako izgledate

Selfi-manija je uzela maha u celom svetu i svakodnevno samouslikavanje je postalo dnevna rutina. Ljudi imaju običaj da prednju kameru koriste kao ogledalo, za poravljanje šminke ili frizure. Bez telefona, kao što je već navedeno, ćete imati više vremena i koncentracije za posao pa se tako nadamo da nećete stići da se ogledate.
 

Bićete zdraviji

Prvenstveno će vaše oči biti manje izložene ekranu. Manje ćete se zračiti. Možda je najbitnije od svega to što ćete lepo i normalno jesti. Čim sednemo za sto telefon počinje da se oglašava i mi po nekoliko puta prekidamo obrok. Jedemo hladno jelo. To nisu uvek prijatne vesti tako da se dešava da jedemo u grču i pod stresom. Bez telefona ćete se skoncentrisati na hranu koja oporavlja vaš organizam.

Preporuka:   Ovo nije istina o horoskopu, iako svi mislimo da jeste!

 

Pin It

FB Komentari

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

eXTReMe Tracker