Ad:

Herpes na usnama – brzo lečenje narodnim lekovima (narodna medicina)

Pin It

Herpes na usnama, neugodna pojava na usnama koja pored toga što ne izgleda lepo može izazvati i velike zdravstvene probleme, pogotovo u trudnoći. Propratne faze herpesa su neprijatan osećaj svraba, faza mehurića i na kraju kada ranica zaraste pretvara se u koricu koja puca i polako nestaje uz uvek prisutan osećaj svraba. Postoje lekovi kojima se može zaustaviti herpes, ili makar ubrzati pronalažene, a objasniću u ovom tekstu koje domaće namirnice, kuhinjske namirnice, možemo koristiti za rešavanje problema herspesa na usnicama.

Herpes na usnama je zaraza koju uzrokuje virus Herpes. Dakle, brzo izlečenje možemo postići upotrebom medikamentoznih antivirusnih preparata, ili pomoću narodnih sredstava.

Uspešno lečenje herpesa na usnama sredstvima narodne medicine:

  1. Herpes s može izlečiti pomoću jednostavnog sredstva, koje poseduje svako domaćinstvo, kao što je soda bikarbona. Preporučuje se prokuvati 100 ml vode, dodati u nju 1 kafenu kašičicu sode,   promešati i skloniti sa šporeta. U ovaj rastvor umakati tampone od vate i nekoliko puta dnevno stavljati na usne.
Preporuka:   Kako da sprečim pojavu herpesa?

Soda bikarbona Herpes lečenje

  1. Brzo lečenje herpesa na usnama obezbeđuje i kuhinjska so. U tu svrhu manju količinu soli treba stavljti na zahvaćeno područje. Ponavljati nekoliko puta u toku dana.

Kuhinjska SO Herpes lečenje

  1. Još jedan način borbe sa herpesom je ljuska od jajeta. Film, koji se nalazi na unutrašnjoj strani ljuske je odlično protivupalno sredstvo. Treba samo da odstranite ovu opnu i stavite je na bolno područje. Rezultat će vas obradovati.

Ljuska od jajeta Herpes

  1. Svi znamo o čudesnim svojstvima belog luka, koji se koristi kod različitih bolesti, te i herpes nije izuzetak. Beli luk je prirodno antivirusno sredstvo. 2 isitnjena čena belog luka treba promešati sa 1 kašikom pavlake, 1 kašikom brašna i 1 kašikom meda. Dobićete odličnu domaću mast protiv herpesa, kojom ćete mazati obolelo područje na usnama.
Preporuka:   Evo kako se ZAUVEK rešiti mitisera

 Beli luk Herpes

  1.  Eterično ulje jele ili ulje čajnog drveta (čajevac). Preporučuje se nanošenje na obolelo mesto na svaka 2 sata. Moguće je blago peckanje. Ali, već posle 2 dana zaboravićete na svoj problem.

Eterično ulje jele ili čajevec

  1. Propolis kapi odlično isušuju i dezinfikuju ranu. Treba obilno mazati herpes nekoliko puta, zatim namazati obolelo mesto kremom od kamilice ili nevenovim uljem, da se ne bi formirala korica. Posle 2-3 sata ponoviti proceduru. I tako 3-4 puta dnevno.

    Eterično ulje jele

Pin It

FB Komentari

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

eXTReMe Tracker