Ad:

Izbeljivanje zuba aktivnim ugljem za nedelju dana

Pin It

Beli zubi, san su svakoga ko drži do sebe. Ovaj način izbeljivanja zuba na prvi pogled izgleda nelagodno i neprijatno, ali zaista deluje. Ovo je svetski trend za izbeljivanje zuba.

 
Potpuno prirodan način izbeljivanja zuba. Za bele i čiste zube će vam trebati aktivan ugalj. Sve što je potrebno je da aktivan ugalj nanesete na četkicu, trljate kao kad perete zube i nakon ispiranja iz vaših usta će viriti blistavi zubi i prelep osmeh!
 
 
Aktivan ugalj je dragulj prirodne medicine
 
Jedan od najboljih i najmoćnijih prirodnih lekova koji pomaže kod puno bolesti, od posledica radijacije do dizenterije. Možete ga kupiti u apoteci ili samostalno napraviti. Aktivan ugalj je ustvari običan drveni ugalj.
Aktivan ugalj je supstanca koja je poznata vekovima unazad i odavno se primjenjuje u medicini. Još su egipatski doktori i osnivači moderne medicine, Hipokrat i ostali, preporučivali upotrebu aktivnog uglja za lečenje trovanja, a Indijanci u Americi koristili su ga za kožne bolesti. Aktivni medicinski ugalj ima veliku primenu zbog svoje sposobnosti da na svoju površinu privuče druge supstance i da ih na svojoj površini zadrži.

Nema negativnih nuspojava, a Američka agencija za hranu i lekove stavila ga je na svoj glavni popis supstanci za primenu pri akutnom trovanju (listu sigurnih i efikasnih lekova za upotrebu).
 
Izbjeljivanje zuba aktivnim ugljem za samo nedelju dana
 
Kako oprati zube aktivnim ugljem
 
Način izbjeljivanja zuba je vrlo jednostavan. U posudi se pripremi usitnjen aktivan ugalj i nakvašena četkica se potopi u usitnjen ugalj. Zatim se jednostavno peru zubi sa tako natopljenom četkicom, bez zapinjanja i naprezanja.
Treba prati zube kako se to radi sa pastom, lagano, praveći kružne pokrete. Dovoljno je prati od 3 do 4 minuta aktivnim ugljem, a onda kada isperete zube operite ih ponovo pastom za zube.
 
Rezultat pranja zuba aktivnim ugljem bi trebao da bude vidljiv već posle prvog pranja. Dok bi nakon nedelju dana pranja zubi trebalo da budu blistavo izbeljeni – beli.
Preporuka:   Modni trend ovog leta - silikonski satovi
Pin It

FB Komentari

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

eXTReMe Tracker