Ad:

Kako imati bolji seks, trik!

Pin It
Kako imati bolji seks

TRIK ZA BOLJI SEKS – Mnogi parovi ne pričaju o seksu, čak i kad su godinama zajedno. To nije dobro, ali je razumljivo, jer ova vrsta razgovora zahteva da izložimo najranjiviji deo sebe

Mnogi parovi ne pričaju o seksu, čak i kad su godinama zajedno. To nije dobro, ali je razumljivo, jer ova vrsta razgovora zahteva da izložimo najranjiviji deo sebe, od čega mnogi radije beže. Rezultat je rutina, a zatim i gubitak želje za seksom.

Moguće je, ipak, izbeći ovaj scenario, a ne reći direktno šta želite u krevetu. Dr Kristen Mark sa Univerziteta u Kentakiju predlaže stidljivim pripadnicima jačeg pola da slažu svoje lepše polovine i svoje želje smeste u san. Pa tako, ako priželjkujete da probate određenu pozu ili ispunite neku svoju seksualnu fantaziju, a niste sigurni kako bi partnerka reagovala kad biste joj to i predložili, samo kažite da ste imali neverovatan san. U pitanju je bela laž koja može doneti mnogo koristi, tvrdi Mark. Ako se partnerka zgrozi, možete se nasmejati i reći da su vas snovi uvek fascinirali svojom nepovezanošću. Ali, ako osetite da je zainteresovana, otvarate prostor za razgovor, a na kraju i odluku da isprobate san na javi. Time ćete i nju ohrabriti da otvorenije izrazi svoje želje.

Preporuka:   Sredstva za čišćenje iz vaše kuhinje
Pin It

FB Komentari

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

eXTReMe Tracker