Ad:

Kako izlečiti grube pete

Pin It

Veoma čest problem u današnje doba su grube pete. Ovaj problem nastaje uglavnom kao posledica dugog stajanja, težih fizičkih poslova ali i nedostatak vitamina može biti uzrok grubih i ispucalih peta. Kako se približavaju lepi dani pravo je vreme da se pozabavite ovim problemom.Postoi nekoliko načina da se rešite ispucalih peta. Za prvi melem vam je potrebna mast od nevena i ad kapi koje lako možete nabaviti u apoteci. Priprema kreme je jednostavna. Samo pomešate nevenovu kremu i ad kapi u odnosu 1:2. Kada napravite melem stavite u staklenu teglu i koristite najpre svake večeri a kada se stanje vaših peta poboljša onda se melem koristi dva puta nedeljno.

Preporuka:   Kako ukloniti neprijatan miris nogu

Kao veoma efikasno sredstvo za lečenje bolesnih peta pokazao se i sledeći melem koji se pravi kao tinktura koja se sastoji iz sledećih sastojaka :
10 tableta aspirina ili andola (od 300mg) isitniti u prah i zaliti sa 250 ml komovice (ili 70%-tnim medicinskim alkoholom) i ostaviti da odstoji 1-2 dana. Svake večeri močite gazu u ovaj rastvor pa stavie na pete i sa tim prespavajte noć. Ujutru isperite pete i namažite ih glicerinskom kremom. Posle 10 tretmana stopala i pete su se očistili od grube kože i naslaga.

Pin It

Čitajte još...

Preporuka:   Super predlozi za manikir noktiju

FB Komentari

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

eXTReMe Tracker