Ad:

Kako napraviti masku za lice od krastavca i jogurta, meda i aloa vere – tri recepta

Pin It
Maska od krastavca

Napravite od krastavca 3 maske koje će osvežiti važe lice! Začudićete se koliko će ova povrćka vašu kožu učiniti lepšom.

Krastavac je poznat po svom odličnom dejstvu, koji kožu čini lepšom, mlađom i zdravijom. Uz pomoć prirdonih maski, možete osvežiti vaše lice, a sve što vam je potrebno jeste krastavac, jogurt, aloe vera i med. Predstavljamo vam 3 maske, koje možete napraviti za nekoliko minuta, a koje će vam pomoći u nezi lica.

1. Maska od krastavca i jogurta – Oguljeni krastavac iskeckajte, potom ga ubacite u blender i dodajte kašiku jogurta, a sve izmiksujte dok ne dobijete smesu koju možete naneti na lice. Sveže spremljenu masku držite na licu oko 15 minuta, a potom je skinite hladnom vodom.

Preporuka:   Piling i maska za negu kože iz naše kuhinje

2. Maska od krstavca i aloe vere – Polovinu krastavca pomešajte sa dve kašike aloe vere. Oguljeni krastavac mešajte sa gel smesom aloe vere sve dok ne dobijete gustu masu. Nanesite masku na lice, ali se trudite da izbegnete područje oko očiju. Smesu držite oko 30 minuta, a potom je isperite.

3. Maska od krastavca i meda – Ova maska je idealna za umornu kožu, a priprema se tako što polovinu oguljenog i zgnječenog krastavca pomešate sa kašikom meda. Dodajte malo svežeg soka od limuna i mente, a kada smesa postane kremasta nanesite je na lice i držite oko 20 minuta.

Napravite od krastavca 3 maske koje će osvežiti važe lice!

Pin It

FB Komentari

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

eXTReMe Tracker