Ad:

Kako osvežiti prostor za malo para

Pin It

Svaka prostorija u našem domu zahteva povremeno preuredjenje. Nažalost često nismo u mogućnosti da kupujemo novi nameštaj ili skupe dekoracije. Nudimo vam par saveta kako da za male pare osvešite vaš životni prostor.Dnevni boravak je mesto gde se opuštate posle napornog dana, uživate sa porodicom i prijateljima, čitate, gledate TV ili pijete kafu sa komšijama. Zato je važno da se u njoj osećate dobro, pa bi najviše pažnje i energije trebalo da posvetite njenom uređenju. Ako vam je enterijer dosadio, možete da ga promenite brzo i lako, bez većih izdataka, evo kako…

– Ukrasni jastučići različitih oblika, dimenzija i dezena razbiće monotoniju sobne garniture. U trendu su oni sa geometrijskim šarama i tufnama, jarkih boja, kao i modeli sa slikama ptica i životinja.

Preporuka:   Farbanje jaja krep papirom - dva načina

-Umwsto veštačkih detalja unesite prirodne. Okružite se sobnim biljkama poput lozica, fikusa i bambusa, a stočić za kafu ukrasite svežim cvećem u vazi.

– Oplemenite prostor mirišljavim svećama različitih dimenzija i boja. Tako ćete stvoriti elegantnu i ušuškanu atmosferu i uneti vedrinu u mračne i kratke zimske dane.

– Dekorateri savetuju da „personalizujte“ dom, a to ćete najlakše da postignete ako čitav zid prekrijete porodičnim fotografijama. Najdraže uspomene, posebno one sa nezaboravnih letovanja i zimovanja, imaju neverovatnu moć da nas nasmeju i oraspolože u trenu, podsete na najbliže, ljubav i sreću.

Pin It

Čitajte još...

Preporuka:   Kako se pravilno ljubiti?

FB Komentari

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

eXTReMe Tracker