Ad:

Kako se hraniti ako želite zdravu i sjajnu kožu

Pin It

Postoje namernice koje direktno utiču na naš izgled i to ne samo na kilograme i liniju već i na izgled naše kože. Pogledajte kako se trebamo hraniti ako želimo lepu i zdravu kožu.Tamna čokolada

Tamna čokolada će sjaju vaše kože doprineti bilo da je upotrebljavate u ishrani ili kao masku za lice. Bogata je antioksidansima, podstiče cirkulaciju krvi, a dobre strane kakaa u njoj su najbolje iskorištene.

Zeleni čaj

Zeleni čaj  je odličan napitak jer sadrži antioksidante koji će vašem licu dati svež i odmoran izgled. Možete ga nanositi direktno na lice kao tonik, držati kesice sa čajem nekoliko minuta ćime ćete osvežiti kožu i smanjiti podočnjake.

Preporuka:   Dijeta mesečeva mena

Jaja

Jaja su bogata proteinima te su glavni sastojak svih maski iz domaće radinosti. Ako vam je koža suva i oštećena u ishranu uvedite jedno jaje dnevno. Nakon 15 dana promena će biti očigledna a koza će vam biti zdrava i sjajna.

Jogurt

Jogurt ima malo kalorija, a po sadržaju je veoma hranljiv. Redovnim konzumiranjem jogurta vaša koža će imati nežniju teksturu, rešićete problem pega i ispucalih kapilara, a za one sa izuzetno suvom i ispucalom kožom maska od jogurta preparat je koji su tražili.

Semenke i koštunjavo voće

Koštunjavo voće često se preporučuje kao dodatak zdravoj ishrani. Bogato je vitaminima, mineralima i visoke je nutritivne vrednosti. Za zdrav izgled kože najbolji je koštunjavi miks koji sadrži brazilske orahe, indijske orahe, pistaće, lešnik i badem. Ipak, kako je energetska vrednost nabrojanih namirnica ogromna dovoljna dnevna doza je šaka koštunjavih plodova. Nemojte preterivati. Goje.

Preporuka:   Ananas dijeta - Preporuka - Najbolja dijeta
Pin It

FB Komentari

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

eXTReMe Tracker