Ad:

Kako se osloboditi bubašvaba zauvek. Provereno deluje.

Pin It
Kako se otarasiti bubasvaba i bubarusa - provereno

Bubašvabe i bubaruse su napast koja se može sresti bilo gde, a problem su koji se mora rešavati. Svako ko ima bubašvabe u kući zna koji su problem. Na TV smo videli mnoštvo reklama za preparate koji uništavaju bubašvabe. Međutim, nijedno sredstvo nije 100% delotvorno, kao što je ovo koje možete sami napraviti u svojoj kuhinji – dakle, domaći otrov za bubašvabe i bubaruse. Pri tom ovo sredstvo nije štetno jer koristi samo bezopasne sastojke.

Provereni način uništavanja bubašvaba i bubarusa, pogledajte u nastavku način pripreme mase od koje se prave loptice ili kolačići za uništavanje ovih napasti.

 

Potrebni sastojci:

 • sirovo žumance,
 • Borax borna kiselina u prahu (ili 30% Acidi Borici za oči – razblažena borna kiselina),
 • brašno,
 • šećer u prahu.
Preporuka:   Kako otkriti da li sam prava osoba za ljubav sa određenom osobom?

Sastojci za unistavanje bubasvaba

Postupak pripreme ako koristite Borax: sirovo žumance odvojiti od jajeta, dosipati otprilike od 30 do 50 gr Borax borne kiseline u prahu. Sada treba mešati sve dok se masa ne zgusti. Ukoliko se masa ne zgušnjava dodajte još praha borne kiseline, ili možete dodati i malo brašna. Od mase napraviti loptice ili kolačiće, kako odlučite. Sačekajte da se osuši. U zavisnosti od vlažnosti vazduha trebaće manje ili više vremena. Postupak je gotov i loptice postavite na mestima gde ste viđali bubašvabe i bubaruse.

Smesa - domaci otrov za bubasvabe

Postupak pripreme ako koristite Acidi Borici 3% rastvor borne kiseline (koji se kupuje u apoteci i služi za ispiranje oka): žumance odvojiti od jajeta, dodati 100ml borne kiseline, dodati šećer u prahi i dodavati brašno uz mešanje, sve dok se masa ne zgusti i bude pogodna za pravljenje loptica ili kolačića. Kada se naprave loptice/kolačići ostaviti ih da se osuše. Po sušenju poslužiti dosadne bube.

Preporuka:   Saznajte kako smršati 3 kg za 3 dana!

U zavisnosti od vlažnosti vazduha trebaće manje ili više vremena da se loptice osuše. Postupak je gotov i loptice postavite na mestima gde ste viđali bubašvabe i bubaruse.

Kolacici za buba švabe i buba ruse

Najviše loptica stavite u ćoškovima u kuhinji i kupatilu, eventualno u špajzu. Bubašvabe najviše vole da se kriju u šupljinama iz frižidera, iza šporeta, sudopere, visećih delova sudopere itd.

Kuglice za uništavanje bubašvaba 

Dakle, loptice će uništiti bubašvabe i prilaziće im zdrave bubašvabe a odlaziće zaražene.

Nakon tri do četiri nedelje će biti vidljiv efekat ovih kolačića. Ovaj postupak je potrebno ponoviti s vremena na vreme, jer će nove bubašvabe doći od komšije ili od napolja.

bubasvabe iza frizidera

Bezbednost loptica: Ovakvo spremljene loptice su potpuno bezbedne za ljude, životinje i okolinu i slobodno ih možete stavljati u svim delovima kuće.  Borna kiselina nije otrovna i ona se koristi za dezinfekciju. 3% rastvor borne kiseline je Acidi Borici, rastvor koji se prepisuje za ispiranje oka. Ukolik ose ne može pronaći Borax – borna kiselina u prahu, koristiti 3% rastvor borne kiseline, koji se može kupiti u svakoj apoteci bez recepta i nije skup.

Preporuka:   Tri namirnice iz kuhinje koje rešavaju problem hrkanja
Pin It

FB Komentari

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Kako se osloboditi bubašvaba zauvek. Provereno deluje.”

 1. Nidzo каже:

  Teško će to iči tako na duže staze. Na neko kraće vreme možda, ali na duže nismo sigurno. Treba koristiti proverena hemijska sredtvsa u borbi protiv buba švaba. Istrebljivač bi rekao, svako treba da radi svoj posao.

  http://www.istrebljivac.com/dezinsekcija/bubasvabe/

 2. Sasa каже:

  Pokusavao sam sam da se resim ovih napasti ali nisam uspeo sve dok nisam angazovao firmu Istrebljivac koja se bavi dezinsekcijom.

Leave a Reply

eXTReMe Tracker