Ad:

Kako se pravilno ljubiti?

Pin It
Kako se pravilno ljubiti

Ovo su tri trika zbog kojih neće moći da odvoji usne od vaših…

Složićete se da je poljubac jedno od najitimnijih iskustava.

Pravi poljubac će probuditi sva čula i zato je važno da bude iskren i od srca. Isto tako, savršen poljubac zahteva i malo spretnosti i tehnike. Zato vam donosimo 3 jednostavna trika.

Pripremite usne

Kako bi poljubac bio savršen usne moraju biti sočne i meke, jer tome ne može odoleti ni jedan muškarac. Ukoliko planirate romantičnu večeru, onda se pripremite na vreme. Ispucale i suve usne tretirajte pilingom od meda i šećera, istrljajte ih i isperite, a zatim nanesite melem ili balzam za usne.

Isto tako, ukoliko planirate da se ljubitie izbegavajte ruževe i masne sjajeve za usne jer ova ženska pomagala mogu pokvariti prvi utisak.

Preporuka:   Kako ukolniti masnoću sa drveninih kuhinjskih delova

Spojite usne

Trik koji će probuditi sva čula zapravo je vrlo jednostavan. Dokazano je kako su same usne snažna erogena zona i zato treba maksimalno da ih iskoristite.

Pre nego što krenete u strastveni poljubac, naslonite usne na njegove i to nežno i polako. Ostanite u tom položaju nekoliko sekundi, a potom se prepustite snažnim osećajima.

Iskoristite moć vrha jezika

Na našem jeziku nalazi se hiljadu završetaka živaca. Upravo zbog toga, jezik je vrlo snažna erogena zona. Sočni i vrući poljubac biće još moćniji ako igru s jezikom svedete na minimum i tokom poljupca najviše upotrebljavate njegov vrh.

S ovim glatkim i mekim delom jezika upravljajte nežno i polako, poigrajte se i s unutrašnjim ivicama njegovih usana, a moć ovog oružja strasti ćete osetiti vrlo brzo i to oboje.

Preporuka:   Soda bikarbona - hrana, lek, kućno sredstvo za mnoge upotrebe!
Pin It

FB Komentari

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

eXTReMe Tracker