Ad:

Evo kako se ZAUVEK rešiti mitisera

Pin It

Mitiseri su crne tačkice koje izlaze po licu, a najviše ih ima na nosu. One predstavljaju problem svakoj osobi koja brine o čistoći svog lica i kože. Ovaj problem je moguće rešiti uz pomoć preparata napravljenog od kućnih namirnica i paste za zube.

Mitiseri su ružna pojava na licu koja najčešće nagrdi i najlepše lice. Ali na sreću, postoji lek i za njih, a da ne morate da na lice – čelo, obraze, bradu ili nos stavljate puno pudera, krema ili korektora. Rešenje je veoma lako i nalazi se nadomak vaših ruku. Sastoji se iz tri koraka.

 

PRVI KORAK UKLANJANJA MITISERA – Čišćenje lica

Morate dobro isprati lice, umiti se vodom i sapunom, a potom je potrebno istrljati lice najobičnijim talogom od kafe (nakon što popijete kafu). Ostavite istrljano lice sa talogom 5 minuta, a zatim lice dobro isperite i uklonite talog kafe. Ovo se čini da bi se uklonila sva spoljašnja nečistoća.

Preporuka:   Kako da sprečim pojavu herpesa?

DRUGI KORAK UKLANJANJA MITISERA – Parenje lica

Skuvati čaj od kamilice u neki veći sud. Dok je čaj još uvek potpuno vreo, treba se nagnuti nad posudu, zakloniti glavu peškirom i pariti lice otprilike desetak minuta. Na taj način, parenjem lica, se otvaraju pore na licu.

Parenje lica parom - ciscenje mitisera

TREĆI KORAK UKLANJANJA MITISERA – Maska

Sastojci za masku:

  • 2 supene kašike sode bikarbone,
  • 2 kašike paste za zube,
  • malo kisele vode.

Treba pomešati i mešati sastojke dok se ne dobije fina pasta koja se lako razmazuje, ali ipak da poseduje dovoljnu gustinu. Naneti masku na problematične delove lica, vodeći računa da se izbegne predeo lica oko usta, očiju i nosnica. Treba držati masku na licu oko deset minuta, a zatim se spere sa lica umivanjem.

Preporuka:   Savršene crvene usne

Uklanjanje mitisera prirodnim preparatom

Ovaj postupak ponoviti više dana. Već posle nekoliko tretmana će se videti efekat postupka.Domaci preparat za uklanjanje mitisera

I ona kraju, obavezno nam javite rezultate!

Pin It

FB Komentari

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

eXTReMe Tracker