Ad:

Kako ukloniti smrad iz patika? Sapun – saznajte za šta se sve koristi

Pin It
Smrad iz patika i cipela

Običan sapun svako ima u kući, a najčešće ga primenjujemo samo za pranje ruku. Evo kako sve možete iskoristiti sapun, i rešiti mnoge probleme. Npr, smrad iz patika i cipela se njime uklanja za samo jednu noć, ublažava ubode insekata itd.


Zaštita biljaka od insekata
Polovinu sapuna naribajte u vodu. Mešavinu ulijte u bočicu s raspršivačem i lišće biljke poprskajte s donje strane. Budite sigurni da će se vaše biljke biti zaštićene.

Ublažavanje uboda insekata
Ukoliko želite da ublažite svrab ili bol nakon uboda insekta posegnite za sapunom. Navlažite sapun i namažite mesto ugriza. Osetićete trenutno olakšanje.

Uklanjanje tvrdokornih mrlja
Na mrlju utrljajte vlažni sapun. Ostavite da se osuši, a potom rublje operite u mašini kao što to inače činite.

Preporuka:   Najorginalnije ideje za pakovanje poklona

Rešavanje smrada iz obuće
U cipele ili patike stavite sapun i ostavite preko noći. Ujutro će mirisati kao nove.

Jastučić za igle
Sapun umotajte u tkaninu i pričvrstite ukrasnom vrpcom. Izvrsno će poslužiti kao jastučić za igle. Osim toga, sapun će učinite igle glatkima, pa će one kod šivanja lakše prolaziti kroz tkaninu.

Podmazivanje patentnih zatvarača
Zapne li vam patentni zatvarač, dobro zapamtite ovaj savet – premažite ga sapunom sa stražnje strane. Pokušajte da ga ponovno otvorite ili zatvorite i uživajte u tome kako klizi.

Zaštitita noktiju sapunom
Pre nego krenete s poslovima u baštu ili nekim drugim koji su jednako prljavi, utrljajte sapun ispod noktiju. Sloj sapuna spriječiće prodiranje prljavštine duboko ispod nokta. Osim toga, sapun ćete lakše ukloniti nego prljavštinu.

Preporuka:   Saznajte kako smršati 3 kg za 3 dana!

 

Dakle, ukoliko ste se pitali kako neutralisati smrad iz patika, kako eliminisati smrad iz patika, kako spreciti smrad iz patika, kako izvuci smrad iz patika, kako odstraniti smrad iz patika, cime ukloniti smrad iz patika, kako izbiti smrad iz patika, smrad iz obuce, kako izbaciti smrad iz cipela itd, rešenje je koristiti SAPUN za rešenje problema sa smradom!

Pin It

FB Komentari

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

eXTReMe Tracker