Ad:

Kesica čaja za oslobađanje od iritacije, od mirisa, od glodara i štetočina itd.

Pin It
Kesica čaja

Kada naredni put budete ispili šolju čaja iskorišćenu kesicu nikako nemojte baciti. Jer baš ta iskorišćena kesica čaja se može upotrebiti u razne svrhe, za rešavanje mnogih problema. 

Iritacija na koži, opekotine, masnice, ujedi komarca, podočnjaci
Nakvasite vodom osušenu kesicu čaja i nanesite je na mesto koje treba da tretirate kako biste se rešili upale. Ovaj trik možete da iskoristite i za tamne podočnjake i kako biste smanjili otok oko očiju i osvežili ovaj predeo.

 

Neprijatni mirisi iz frižifera

Ne morate da kupujete sodu bikarbonu da biste se rešili neprijatnih mirisa iz vašeg frižidera. Nekoliko kesica čaja stavite u plastičnu posudu i odradiće posao podjednako dobro!

Preporuka:   Super Način Za Farbanje Uskršnjih Jaja!

 

Pranje sudova – odmašćivanje
Ukoliko vas čeka gomila neopranog masnog posuđa, i tu može da vam pomognu kesice čaja. Nekoliko njih potopite u sudoperu sa prljavim sudovima i kesice će da ih odmaste. Ukoliko ostavite da prenoće, sutradan će se sudovi mnogo lakše oprati.

 

Bube, glodari i ostale štetočine

Kesice ostavite u kredenac i ostale kritične delove stana. Tu će vam najefikasnije biti kesice od čaja od nane, jer je miševi i bube ne podnose.

Zato, sledeći put kada popijete šolju toplog napitka, ne bacajte kesicu, već isprobajte neki od ovih korisnih trikova i uštedite novac.

 

Pin It

Čitajte još...

Preporuka:   Kako imati bolji seks, trik!

FB Komentari

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

eXTReMe Tracker