Ad:

Tekstovi ‘Nega Tela’ Kategorije

Vežbe disanja

Vežbe disanja za zategnut stomak!

Kako zategnuti stomak vežbama disanja? Najnoviji hit u svetu je metoda koja pomaže da se oslobodite viška sala sa trbuha. Lakim kontrakcijama aktiviraju se i ojačavaju poprečni mišići abdomena koji su duboko ispod površine kože.

Uklanjanje bubuljica sa leđa

Kako ukloniti bubuljice sa leđa?

Problemi sa bubuljicama i aknama na leđima mogu biti iritirajući, pa i gori od onih na licu. Ipak, postoje delotvorni domaći lekovi. Saznajte koji.

Prirodne kupke

Prirodne kupke – recepti za biljne kupke

Kupovne kupke za kupanje su načinjene od hemije i prirodnih sastojaka, pa ma koliko da su prirodne u njima ima tragova štetnih sastojaka za našu kožu. Ovim prirodnim kupkama spravljenim u svom domu same biramo od čega ćemo ih napraviti, ne sadrže hemiju, a neguju telo isto kao i kupovne kupke.

Uvećavanje grudi hranom

Hrana za uvećavanje grudi. Jedite ove namirnice da bi vam porasle grudi!

Žene nezadovoljne svojim izgledom bi dale puno novca kako bi svoj izgled poboljšale. Često bi mnoge dale puno novca i za uvećavanje grudi. Na taj način u telo bi se uneli nezdravi hemijski elementi koji bi nekad obavezno izazvali probleme sa zdravljem. Zato, da bi sačuvali svoje zdravlje i uštedeli novac, na prirodan način uz […]

Maska za lice i piling

Piling i maska za negu kože iz naše kuhinje

Ponuda preparata za negu kože lica je ogromna, pa nam je lakše nešto od toga kupiti nego da sami napravimo kod kuće. Ipak, domaći preparati – maske i pilinzi su napravljeni od kuhinjskih namirnica tako da znate šta nanosite na kožu i koliko tu hemije ima. Evo nekoliko saveta kako sami da napravite piling i […]

Kako nastaje i kako se rešiti neprijatnog mirisa vagine

Neprijatan miris vagine je neprijatna pojava koja se može javiti svakoj ženskoj osobi, ma koliko da je uredna i pedantna. Najčešće se javlja zbog neadekvatne higijene intimnog dela tela, neadekvatnih uložaka ili neadekvatnog i nekvalitetnog donjeg veša. Ipak, ova pojava je znak da se obavezno javite svom lekaru ginekologu kako bi on ustanovio javljanje ove […]

Kako se rešiti strija – Melem za strije

Strije na telu su bledi ožiljci koji se javljaju na koži tokom hormonalnih promena u organizmu: u trudnoći, prilikom dojenja, naglog povećanja ili smanjenja telesne težine. Koža koja je podložna strijama je suva i neelastična, ali i hormoni igraju veoma važnu ulogu u stvaranju strija na nažem telu. Ovaj melem za strije uklanja strije.

Kada i kako koristiti saunu? Saveti za saunu.

Ako želite da efikasno izbacite toksine iz organizma, da okrepite duh i telo, onda je za vas savršeni izbor sauna. Ako želite da se relaksirate, smanjite unutrašnju napetost i da se oslobodite stresa. Takođe, neka oštećenja mišića, možete ublažiti posetom sauni, a može da pomogne i kod reumatskih problema.

eXTReMe Tracker