Ad:

Ljubavni horoskop za januar 2017. godine!

Pin It
ljubavni horoskop 2017 godina

Ljubavni horoskop za januar 2017. godine: Device će doživeti romantičnu harmoniju, a Bik rizičnu sreću! Pročitajte šta vama donosi januar na polju ljubavi, strasti i romantike…

OVAN

Januar 2017. godine početak je novog ciklusa kroz koji će vaše veze biti na iskušenju. Venera, planeta ljubavi i vladar kuće parova Ovna, ulazi u znak Riba 3. januara 2017. godine. Tada počinje svoj retrogradni hod tokom kojeg se kreće između Riba i Ovna, sve do 6. juna, a najjači uticaj ima između 4. i 15. aprila. U tom periodu Venera donosi neočekivane osećanja i pitanja, tera vas da se suočite s potrebama, željama ili frustracijama koje sami sebi do sada niste priznali, izvlači na površinu stare ili potiskivane probleme koje tokom vremena niste rešavali. Tokom januara postoji mogućnost ulaska u tajnu vezu ili olakšanje određenu realizaciju. Događaji tokom nadolazećih meseci započinju ovog meseca.

BIK

Između 3. i 28. januara, Mars, vladar kuće parova Bika, u društvu je Venere, planete ljubavi i dobrog razumevanja. Više od toga, Mars i Venera nalaze se u dobroj kući koja donosi nadu i ostvarenje planova u budućnosti, prilagođavanje u društvu i zabavu. Pod ovakvim uticajem, januar je srećan mesec koji ispunjava vaša očekivanja i donosi događaje koji donose sreću. Ali, postoji i zamka: mogli bi biti previše ushićeni, zatim okupirati se nečim što nije vredno vaše pažnje ili bi mogli, nakon pomne analize shvatiti da to nije to što ste mislili. Budite racionalni i nećete se suočiti s razočaranjima. Februar i mart neće biti ovako darežljivi kao januar.

BLIZANCI

Tokom januara 2017. godine vaš ljubavni život biće dovoljno uravnotežen da jedno drugome pokažete pažnju, ljubav i da uživate u harmoničnom odnosu. To vam omogućava Saturn, smešten u kući parova Blizanaca, u saradnji s Jupiterom, vladarem kuće parova smeštenim u kući ljubavi Blizanca. Ljubavne veze i društveni odnosi isprepleteni su s osjećanjima, strasti i romantikom. Venera prolazi preko najviše tačke vaše solarne karte, što znači da je vaš ljubavni život povezan, na neki način, s karijerom ili vaš ljubavni život može biti povezan s javnim životom.

Preporuka:   Novi nedeljni horoskop - period od 26.1.2015. do 01.02.2015.

RAK

U januaru najznačajniji događaji vezani su za odnose s drugima. Sunce prolazi kroz kuću parova Raka u prve dve dekade januara i pravi konjunkciju s Plutonom. To donosi intenzivna osećanja, psihičku uznemirenost, zahtevne stavove, pokušaj da kontrolišete ili promenite situacije. Retrogradni Merkur traži razrešenje i želi da rasvetli kompleksan proces koji je počeo u decembru, ali sada traži dublje korene. Merkur se kreće kroz kuću veza Raka i kuću posla i obaveza Raka (4. januara) i ponovno se vraća (12. januara). Merkur kreće direktnim hodom 8. januara. To je ključan period za ograničavajuće ili teške situacije koje su prisutne od 2015. godine kada je Saturn, vladar kuće veza Raka, ušao u vašu kuću posla i obaveza.

LAV

Ljubavna situacija biće dosta dobra tokom januara 2017. godine, sve do oktobra 2017. godine. Vladar kuće parova Lava je u srećnoj kući i u dobrom odnosu s vladarem te kuće. Ipak, do manjeg nesklada će doći. U drugom delu januara 2017. godine završava se period u kojem ste se suočili s raznim problemima vezanim za karijeru ili novac. Može se raditi o poslu ili ulaganju koje ste pokrenuli za voljenom osobom. Januar je vrlo zanimljiv mesec za jačanje vašeg odnosa, za istraživanje seksualnosti ili boljeg razumevanja voljene osobe.

DEVICA

Januar će biti poput vatrometa. U kući parova Device nalazi se konjunkcija Venera – Mars, najstrastvenija i najsenzualnija moguća konjunkcija. To je konjunkcija koja voljenu osobu stavlja u centar vašeg sveta i utiče na sve odluke koje ćete donositi i sve aktivnosti koje ćete poduzimati. I kao da to nije dovoljno, Sunce prolazi kroz kuću ljubavi i seksualnosti Device, dok Merkur, vladar Device prolazi kroz isto to područje! Januar je jako romantičan mesec i pod nabojem, vrlo lako će se stvoriti ljubavne okolnosti koje su zaista posebne i za dugo sećanje.

Preporuka:   Mesečni horoskop - januar 2015. godine

VAGA

Čini se da vam januar 2017. godine ne donosi olakšanje. Mars, vladar kuće parova Vage, i Venera, planeta ljubavi, nalaze se u nepovoljnom položaju, u vašoj 6. solarnoj kući, kući obaveze i posla. Vaša sloboda je ograničena, izbori su nametnuti i morate napraviti ono što morate, ne ono što želite. I ovo je samo početak dužeg perioda tokom kojeg su u vaš ljubavni život umešane brige, obaveze i ograničenja. Uprkos svemu, postoje i dobre strane, to je podela obaveza s voljenom osobom ili s nekim s kime radite.

ŠKORPIJA

S Venerom i Marsom u kući ljubavi Škorpije, januar 2017. godine vam donosi puno romantike i snažna osećanja. Venera je planeta ljubavi i vladar kuće parova Škorpije, dok je Mars planeta osvajanja i strasti. Uz ovakav uticaj, govorimo o čistoj strasti i snažnoj instinktivnoj privlačnosti koja vas pokreće. Januar je za vas mesec ljubavi zbog ljubavi, ne one društveno prepoznate veze zasnovane na papiru, službeno ili moralno. Očekujte to da ćete se zaljubiti, da ćete osetiti senzaciju na fizičkom nivou koju niste osetili nikada do sada! Oni koji su u vezi ili braku duže vremena sada će obnoviti strast i pojačati niti koje ih vežu.

STRELAC

Januar 2017. godine donosi vam razjašnjavanje ili donošenje odluka vezano za vaš ljubavni život i vrlo lako je moguće da to ima veze i s finansijama. Sa početkom u novembru 2016. godine, Merkur, vladar kuće parova Strelca, nastavlja kretanje između Strelca i kuće novca Strelca. U prvom delu januara 2017. godine Merkur nastavlja direktnim hodom i putuje zadnji puta između dva sektora, a u drugom delu meseca pravi konjunkciju s Plutonom, takođe, u vašoj kući novca. Venera, planeta zajedništva i ljubavi nalazi se u 4. kući Strelca i zato postoji mogućnost da su neka pravna pitanja ili pitanja vlasništva vezana za ljubavnu situaciju.

Preporuka:   Femina nedeljni horoskop od 9.3. do 15.3.2015. godine

JARAC

Zbog konjunkcije Venere, vladara kuće ljubavi Jarca, i Marsa, januar ima potencijal za ljubav. Ali, vaš izbor prolazi kroz filter misli, privlače vas osobe koje imaju iste sklonosti i interese ili način razmišljanja kao vi. Reči, pisane ili izgovorene imaju zavodnički naglasak i mogu pokrenuti bujicu strasti. Ljubav će vas inspirirati, osećaćete ushićenost i poguraće vas prema stvaranju ili učenju. Putovanja na koja ćete ići u januaru biće bogata romantičnim pajzažima, od kratkih šetnji do putovanja na par dana. Pun Mesec koji se formira u kući parova Jarca može doneti dogovor ili značajan događaj za vašu ljubavnu vezu.

VODOLIJA

U prvoj dekadi januara 2017. godine neće biti posebnih događaja. Sunce, vladar kuće parova Vodolije je u mračnom polju koji ograničava delovanje i izbore i može doneti razočaranje ili osećaj izolovanosti. Odnos s partnerom mogao bi biti hirovit, zato što je Merkur, vladar kuće strasti, retrogradan. Ali, poslednja dekada januara 2017. godine ima potpuno drugačiju notu. Sunce ulazi u Vodoliju, donosi vitalnost, samopouzdanje, ali pozitivno utiče i na odnose. Velike su mogućnosti za ostvarenje harmoničnog odnosa. Iznad svega, parovi će biti preokupirani praktičnim i finansijskim temama.

RIBE

Tokom januara 2017. godine strast preuzima vođstvo. Venera i Mars su u Ribama, Venera, planeta ljubavi, i Mars, planeta strasti. Kada se ovo dvoje sretnu, zrak postaje vruć, privlačnost je neodoljiva, ljubav diktira i sve drugo je manje važno. I sada se Mars i Venera sreću u Ribama! Sve je dobro, ali vladar kuće parova Riba, Merkur je nekako neodlučan, nespretan i zato može stvoriti sve moguće vrste zbunjenosti, pomešanih osećanja, nesporazuma i neusklađenosti. Moguće je i to da vi gorite od strasti, a da druga strana ima druge interese ili prioritete. Nemojte se uznemiriti, budite racionalni i razmislite o onome što se stvarno događa, a ne o onome što biste voleli da se događa.

Izvor: tarot-horoskop

Pin It

FB Komentari

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

eXTReMe Tracker