Ad:

Maska za negu kože oko očiju – smanjuje podočnjake i osvežava

Pin It

Odlična maska od krompira za negu područja oko očiju. Odlično revitalizuje kožu, otklanja otoke, borice,  podočnjake i naduvenost kože. Deluje izuzetno nežno na kožu ispod očiju, bez iritacije, pogodna je za sve tipove kože i ne poseduje nikakve kontraindikacije. A što je najvažnije priprema se brzo sa sastojcima iz kućne radinosti.

Dovoljno je dva puta nedeljno primenjivati ovu jednostavnu masku i koža oko očiju će posvetleti, postaće glatka, zategnuta i elastična. Krompir sadrži enzim katehol, koji se često koristi u kozmetičkim preparatima za izbeljivanje kože. Probajte, nije teška za pripremu, ali zaista je čudesna.

Maska sa krompirom za negu kože oko očiju – Recept:

Preporuka:   Herpes na usnama - brzo lečenje narodnim lekovima (narodna medicina)

 Priprema ove maske je vrlo jednostavna i za nju će nam biti  potrebne 2 supene kašike sitno izrendanog sirovog krompira i 2 komadića gaze (ili tufera od vate).

Izrendani krompir stavite na pripremljene komadiće gaze (po 1 kašiku na svako parče gaze) i ovu masku nanesite na područje oko očiju, tako da gaza stoji povrh krompira.

Masku držite 20-30 minuta. Posle masku uklonite i umijte se mlakom vodom ili čajem kamilice. Masku nanosite 2-3 puta nedeljno.

maska ya podocnjake

Pin It

Čitajte još...

Preporuka:   Kako da sprečim pojavu herpesa?

FB Komentari

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

eXTReMe Tracker