Ad:

Najčešće greške u flertovanju!

Pin It
Flertovanje

ŽENSKE GREŠKE U FLERTU – Ako mu ne stavite do znanja da vam se sviđa, osmehom, slučajnim dodirom ili zainteresovanim slušanjem, neće znati da vam se dopada

Neke žene su rođene za flert, druge se u toj oblasti snalaze kao slon u staklarskoj radnji. Ali čak i najbolje u ovoj disciplini greše, a ovo su najčešće ženske greške u flertu.

–  Nejasni signali – Nije dovoljno da se lepo obučete i da iznutra gorite za njim. Ako mu ne stavite do znanja da vam se sviđa, osmehom, slučajnim dodirom ili zainteresovanim slušanjem, neće znati da vam se dopada.

Ledena kraljica – Prezriv pogled i bezizražajno lice pomoći će vam da ostavite utisak nedodirljive osobe, ali ne i da ga zavedete. Nebrojeno puta je dokazano da muškarci „padaju“ na simpatične, vedre, pristupačne devojke.

Preporuka:   Evo kako da hrana u frižideru ostane sveža, da se nikada ne pokvari!

Suviše ste zainteresovani – Ni druga krajnost nije dobra. Nemojte ga gledati kao boga i diviti se svemu što izgovori. Tako će pomisliti da vas je već osvojio, pa mu nećete biti izazov. Slušajte ga, postavljajte pitanja, pohvalite nešto što je rekao i povucite se.

Preterana samouverenost – Pričom o drugim momcima koji vam pevaju pod prozorom i čekaju u redu samo da vas vide oteraćete dečka koji vam se sviđa. Niko ne voli hvalisave ljude.

Previše smeha – Muškarci vole kad se smejete njihovima šalama, ali ako preterate, pomisliće da glumite i doživeće to kao znak da nisu duhoviti. Kada im povredite ego, ne možete očekivati da uživaju u bezazlenom flertu. 

Preporuka:   Kako osvežiti prostor za malo para
Pin It

FB Komentari

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

eXTReMe Tracker