Ad:

Najlepše SMS poruke za dan žena, 8. mart čestitke

Pin It
SMS poruke za 8. mart

Srećan 8. mart svim posetiocima sajta Femina.rs. Pročitajte najlepše SMS poruke za 8. mart – dan žena, a neku i pošaljite.

Za 8. mart poklanjam ti sebe. Ja sam cvecka!

Muskarci postoje zato da stvaraju zenama uspomene. Dozvoli da ti to dokazujem svakog dana, posebno ovog. Srecan Ti praznik!

Šaljem ti zvezdu najlepšeg sjaja, šaljem ti puno sreće bez kraja, šaljem ti ljubavlju ispunjen san i najlepše želje na današnji dan! Srecan Ti 8 mart.

Moje su zelje danas okrenute ka tebi, u tvome srcu moje je mesto. Znam da me volis od samog starta, alI najvise na dan 8. marta.

8 mart sms dan zena


Saljem ti zvezdu najlepseg sjaja, saljem ti puno srece bez kraja, saljem ti ljubavlju ispunjen san i najlepse zelje na danasnji dan! SRECAN 8. MART

Da uvek budes luda, da osmeh nosis svuda, da ti nikad ne fali para, da te ne zezne neka budala, jer mi smo najbolje za sva vremena, ma srećan ti Dan zena!

Neka ovaj dan bude samo tvoj, neka sunce samo za tebe sija, ne zato sto si žena već zato što si jedinstvena i od svih drugačija.. Srecan 8 mart.

I da se svet menja, i da se svet ruši, jedna žena uvek u srcu je i duši. Ne daj bože da je nema… Majko srećan ti 8. mart Dan žena!

Ova poruka prenosi sreću i dobro raspoloženje! Makar na trenutak uživaj u osećanju da neko uvek misli na tebe.

Volim te, jer si život moj i tebi dugujem sav uspeh svoj ne volim samo ovaj osmomartovski dan jer i svaki drugi nama poseban.

Dan zena cestitke

 

Ovo je slatka poruka, pisana slatkim slovima u jednom slatkom danu i koja je poslata u najsladjem minutu i može je dobiti najsladja osoba na svetu. Srecan ti 8 mart slatkišu.

Pruži mi ruku da te odvedem gde se i tužni smeju. Podji sa mnom gde oblaci sreće večito greju. Pusti da ti pokažem kako andjeli dišu i kako oni volim te pišu. Srecan Ti 8. mart.

Mnogi će ti poželeti brdo lepih stvari, ali će se malo njih potruditi da to ostvari.Ja ti želim samo onoliko, koliko je potrebno da budeš srećna. Srecan 8. mart.

Hoću da svakog dana me voliš da svaki korak za mnom ponoviš, da mi sve s tobom bude kao san, a ne samo taj osmomartovski dan.

Preporuka:   SMS poruke za dan zaljubljenih

Ljubavi moja najdraža volim te više od svega odavde pa sve do neba… Srećan ti 8. mart.

Dan zena sms poruke cestitke

 

Neka ti svaki sledeći dan bude bolji,neka sve bude po tvojoj volji, i kada pada kiša nek tebi sija sunce. Sretan ti 8 mart.

Moje su želje danas okrenute ka tebi, u tvome srcu moje je mesto. Znam da me volis od samog starta, alI najvise na dan 8. marta.

Neka ti sreća postane stvarnost, nek ti zdravlje postane trajnost, nek te ljubav u srcu greje i nek se ostvare sve tvoje želje. Srecan osmi mart.

Cveta ruža usred žita, ljubim onu koja čita, ljubi i ti onog ko šalje, pa nek ruža cveta i dalje!!! Srecan ti 8. mart.

Volim te, jer si život moj, tebi dugujem za sav uspeh svoj, ne volim ovaj osmomartovski dan jer nama je svaki poseban.

Ova poruka prenosi sreću i dobro raspoloženje! Makar na trenutak uživaj u osećanju da neko uvek misli na tebe. SREĆAN 8. MART

Dok se zemlja bude okretala, ja cu te voleti, dok sjaje zvezde, ja ću te maziti, kad vetar duva, ja ću te paziti, kad izadje sunce, shvatićeš da te volim! SREĆAN 8. MART

Budi ponosna što si žena, mudra i dostojanstvena! Lepa, topla, hrabra, a nežna važna i neizbežna. Po srcu ujedno i slaba i jaka, uloga naša nije laka. A ko još lake stvari ceni!

Srećan ti Međunarodni dan lepih uspešnih i inteligentnih žena. Ukoliko neku poznaješ prosledi dalje. Nazad ne moraš, za sebe znam!

Ispuni godine životom, a ne život godinama, i ne dozvoli da te uz osmeh i poklon prevare u trenu i samog osmog marta cene kao ženu! Srećan 8. mart.

Sa osmehom anđela, sa srcem borca, najlepše stvorenje velikog tvorca, nežna kao srna, jaka kao stena, jedinstveno biće zvano – žena! Srećan Vam, drage moje 8. mart!

Moje su želje danas okrenute ka tebi, u mome srcu tvoje je mesto. Znaj da te volim od samog starta, alI najviše na dan osmog Marta.

Majko, hvala ti za život i lepote ovog trena, volim te beskrajno, srćan ti Dan žena.

I da se svet menja, i da se svet ruši jedina si žena u srcu i duši. SREĆAN 8. MART

Preporuka:   SMS poruke za dan zaljubljenih

Lepa kao vila nežna kao svila, čista kao rosa, sjajna kao sunce, snažna kao stena budi ponosna što si žena.

Volim te, jer si život moj, tebi dugujem za sav uspeh svoj, ne volim ovaj osmomartovski dan jer nama je svaki poseban.

I da se svet menja, i da se svet ruši jedna žena u srcu i duši.
Ne daj bože da je nema, srećan ti majko dan žena.

Neka ovaj dan bude samo tvoj, neka sunce samo za tebe sja, ne zato što si žena – već zato što si jedinstvena od svih drugačija.

Živote moj, ljubavi moja bi ću zauvek podrška tvoja,
svakog minuta i svakog trena a posebno danas, na Dan žena.

Majko, hvala ti za život i lepote ovog trena, volim te beskrajno, srćan ti Dan žena.

Šaljem ti zvezdu najlepšeg sjaja, šaljem ti puno srece bez kraja, šaljem ti ljubavlju ispunjen san i najlepse želje na današnji dan!

Mnogi će ti poželeti brdo lepih stvari, ali će se malo njih potruditi da to ostvari. Ja ti želim samo onoliko, koliko je potrebno da budes srećna.. Srećan 8. Mart.

Moje su želje danas okrenute ka tebi, u mome srcu tvoje je mesto. Znaj da te volim od samog starta, alI najvise na dan 8. Marta.

Cveta ruža usred žita, ljubim onu koja čita, ljubi i ti onog ko šalje, pa nek ruža cveta i dalje! Srećan ti 8. Mart.

Ne postoji žena samo da se zove tako, ne postoji žena da se zaboravi lako. U životu postoje samo žene prave, a takve kao ti svoj dan slave. Srećan ti 8. mart!

Ova poruka prenosi sreću i dobro raspoloženje! Makar na trenutak uživaj u osećanju da neko uvek misli na tebe. Srećan ti Osmi Mart.

Pruži mi ruku da te odvedem gde se i tužni smeju. Podji sa mnom gde oblaci sreće večito greju. Pusti da ti pokažem kako andjeli dišu i kako oni volim te pišu. Srećan ti 8 mart.

Ispuni godine životom, a ne život godinama, i ne dozvoli da te uz osmeh i poklon prevare u trenu i samog osmog marta cene kao ženu! Srećan 8. mart.

Sa osmehom anđela, sa srcem borca, najlepše stvorenje velikog tvorca, nežna kao srna, jaka kao stena, jedinstveno biće zvano – žena! Srećan 8. mart.

Na ovaj praznik uzivaj u sreci,nek ti ljubav bude saputnik najveci,nek ti sve lepo kroz zivot sparta ne samo ovog,vec svakog 8.MARTA.
NE POSTOJI ZENA SAMO DA SE ZOVE TAKO,NE POSTOJI ZENA DA SE ZABORAVI LAKO.U ZIVOTU POSTOJE SAMO ZENE PRAVE,A TAKVE KAO TI DANAS SVOJ DAN SLAVE.SRECAN TI 8.MART!

Mnogi će ti poželeti brdo lepih stvari, ali će se malo njih potruditi da to ostvari. Ja ti želim samo onoliko, koliko je potrebno da budeš srećna.. SREĆAN 8. MART

Saljem ti zvezdu najlepšeg sjaja, šaljem ti puno sreće bez kraja, šaljem ti ljubavlju ispunjen san i najlepše želje na današnji dan! SREĆAN 8. MART

Neka ovaj dan bude samo tvoj, neka sunce samo za tebe sija, ne zato što si žena već zato što si jedinstvena od svih drugačija.. SREĆAN 8. MART

Preporuka:   SMS poruke za dan zaljubljenih

Jos lepsa vam jutra svitala,pesma vam u susret hitala…ljubav vas u zivot pratila za sva dobra,dobrim vam se vracala…svim DAMAMA SRETAN 8.MART!!!

Da budes puna kao brod, da sve muskarce bacas na pod, mi smo ribetine, oni su skart, srecan ti zeno osmi mart!

Neka ovaj dan bude samo tvoj, neka sunce samo za tebe sija, ne zato sto si zena vec zato sto si jedinstvena od svih drugacija.. SRECAN 8. MART

Saljem ti zvezdu najlepseg sjaja, saljem ti puno srece bez kraja, saljem ti ljubavlju ispunjen san i najlepse zelje na danasnji dan! SRECAN 8. MART

Mnogi ce ti pozeleti brdo lepih stvari, ali ce se malo njih potruditi da to ostvari.Ja ti zelim samo onoliko, koliko je potrebno da budes srecna.. SRECAN 8. MART

U tvoj je telefon zalutala poruka kakva ovih dana sigurno nije vidjena…
A ona glasi.. Srecan 8.mart

Mi smo žene zmajice, Rođene ko kraljice anđeli nas stvorili da bi muške lomili zbog nas su pesme pevali, ponos gubili, vodili rat i zato ti SRECAN OSMI MART!

 

Pin It

FB Komentari

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

eXTReMe Tracker