Ad:

Predlog poklona za dan zaljubljenih – Šta pokloniti?

Pin It
Dan zaljubljenih predlog poklona

Ovo je pitanje koje se često postavlja kada dođe neki od praznika. Kako se se Dan zaljubljenih bliži, pokušaj da probudiš onu uspavanu devojčicu u sebi i napravi neki romantičan poklon. Tvom izabraniku će biti drago što si izdvojila malo vremena za njega, a ujedno ćeš mu pokazati koliko ti je on zaista bitan u životu. Kao što će se videti, nijedan od tih poklona ne zahteva puno novca, jer ljubav se ipak ne može kupiti. 

Kao mali ste se verovatno igrali potrage za zakopanim blagom, što znači da znate pravila igre. Dovoljno je da ostaviš jedan trag u jutarnjim časovima, odnosno jedan pokazatelj koji će ga odvesti na neko drugo mesto, gde će ga čekati sledeći trag. Šta će biti zakopano blago? To zavisi od tebe i od toga šta shvataš pod romantikom (večera uz sveće ili sex u sobi punoj sveća ili oboje), izbor zavisi od tebe. Moj predlog je da ga odvedeš na mesto gde ste se prvi put poljubili. I kad dodje na to mesto, sačekaj ga i poljubi. To je poklon koji će pamtiti dugo i sa puno nežnosti. A dan zaljubljenih ostati dugo, dugo u sećanju!

Preporuka:   Šta raditi kada ujede pčela...

vruci poljubac zaljubljenih

 
Pokušaj da napišeš pesmu. Ovo možda izgleda teško, ali pokušaj! Čak i ako nisi pesnički genije sa malo mašte i truda je i to moguće. Samo budi iskrena i napiši pesmu od srca. Čak se ni ne mora rimovati!
 
Takođe bi mogla uzeti teglu i napuniti je sa papirićima. Na svakom papiriću spomeni jedan romantični aspekt vašeg odnosa ili 100 razloga zašto ga voliš. Možeš napisati šta voliš kod njega, šta te pali, šta te čini nasmejanom, nešto što te podseća na njega, neku samo vašu reč, stihove omiljene pesme. Zamoli ga, da svako jutro kad nije pored tebe, uzme jedan papirić iz tegle i pročita poruku na njemu. Da se kladimo da će mu izmamiti osmeh… 😉
 
Srce od papira sa porukom
 
Kažu da ljubav ulazi na usta. Zašto mu jednostavno ne bi skuvala njegovo omiljeno jelo? Ovo je klasičan način da udovoljimo čoveku koga volimo! Ako se ne snalaziš u kuhinji uzmi kuvar ili potraži neki online recept na internetu.

Pripremi i kolačiće sudbine (recept za kolačić sudbine), napiši par poruka (možda neke romantične stihove ili u kom pravcu bi volela da noć dalje teče-sadržina zavisi od tebe) i posluži posle večere.

Preporuka:   Uskršnje ukrašavanje jaja čipkom

Kolačić sudbine sa porukom RECEPT

Ovaj poklon možda zahteva malo više para, ali nije loš predlog. Zašto ne biste kupili dve karte  i pobegli negde za vikend. Kidnapujte ga, recite mu da ga vodite negde za vikend, ali mu nemojte reći destinaciju, dok ne dođete do krajnjeg odredišta.
 
Uzivanje u veceri na otvorenom
 
I koji god poklon da odaberete za dan zaljubljenih, uveče obavezno napunite kadu, upalite svećice i zamirišite osveživačima, napravite romantičnu atmosferu, okupajte se i mazite se pod tušem sa svojim voljenim, to će na oboje ostaviti neopisivo lep doživljaj koga ćete se zauvek sećati.
 
Romanticno kupanje za dan zaljubljenih
Pin It

Čitajte još...

Preporuka:   Saveti kako ukloniti neprijatne mirise u kući, stanu...

FB Komentari

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Predlog poklona za dan zaljubljenih – Šta pokloniti?”

  1. […] napiše rukom pismo. Ne zaboravite, da pored ove SMS poruke svoju voljenu osobu iznenadite i nekim poklonom za dan zaljubljenih, a pogledajte na sajtu kako kreativno i samostalno zapakovati poklon. Veoma lako možete napraviti […]

Leave a Reply

eXTReMe Tracker