Ad:

Savršene crvene usne

Pin It

Crvene usne su klasik koji svi volimo ponekad da nosimo, kao mala crna haljina. Ipak, nanošenje crvenog karmina zahteva ponekad malo više truda i vremena kao i preciznosti. Pogledajte kako se dobijajju savršene crvene usne.

Šta mi je potrebno?

Balzam za usne

Lajner za usne

Četka za usne

Crveni ruž

Crveni Lip Gloss

Balzam za usne

Prvo nanesite balzam za usne i pustite da popuni sve neravnine na vašim usnama i učini ih glatkim. Uklonite ga maramicom nakon minut, jer je cilj nanošenja balzama da popuni “oštećenja” na usnama, ne i da ih učini klizavim i oteža nanošenje ruža.

Lajner za usne

Lajnerom se onemugaćava bilo kakvo razlivanje boja sa usana na okolnu kožu. Pažljivo povucite liniju prateći liniju usana – od dna do vrha. Naročito pažljivi budite kod nadusnice, jer je za savršene usne pravilno iscrtavanje ovog dela ključno. Lajnerom popunite i unutrašnjost usana, jer će tako boja trajati duže i biti intenzivnija.

Preporuka:   Evo kako se ZAUVEK rešiti mitisera

Četka za usne

Karmin nanosite četkom za karmin. Počnite od donje usne i lagano idite prema vrhu usana. Koristite kratke i nežne poteze, jer se greške teško popravljaju.

Sjaj za usne

Nanesi samo tačkicu crvenog sjaja za usne na sredinu gornje i donje usne i to će ih učiniti sočnijim i većim, a boja će trajati duže.

Pin It

FB Komentari

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

eXTReMe Tracker