Ad:

Uklanjanje stresa i glavobolje akopresurom za samo 30-60 sekundi!

Pin It
Akopresura protiv glavobolje i stresa

Ukoliko imate problema sa bolovima u glavi ili ste često napeti, često izloženi stresnim situacijama u životu, evo načina kako da se oslobodite stresa i propratne glavobolje koju stres najčešće izaziva. Pritiskom na određene tačke na telu, takozvanom akupresurom, može se poboljšati funkcija mnogih organa i funkcija. Akopresura je stara kineska zdravstvena metoda kojom su se još stari kinezi služili kako bi sebi olakšavali tegobe.

Akupresura je metoda za lečenje pritiskom i masažom određenih tačaka na telu. Cela procedura se sastoji u poznavanju tačke koja se masira ili dodiruje.

Ovu metodu, „akopresura metod“, koju ću opisati, primenite na sebi ili nekom koga poznajete kada je pod stresom, ili još bolje, kada vas boli glava – imate glavobolju.

Preporuka:   Šta raditi kada ujede pčela...

Potrebno je da pritisnete i lagano masirate tačku koja se nalazi na šaci a između palca i kažiprsta, kao na prethodnoj i ovoj narednoj slici:

Akopresura protiv stresa

Da bi se postigao pun efekat ove metode masirajte ovu tačku, lagano je pritiskajuć i kružnim pokretima masirati. Efekat masiranja ove tačke je da nakon pola minuta masiranja su vidljivi rezultati, glavobolja se smanjuje, uspostavlja se i optimalan rad srca – srčani ritam se stabilizuje.

Stimulacija i masiranje ove tačke ima pozitivno dejstvo na ceo organizam.

Pritisak i masaža ove tačke ima povoljno dejstvo na važe psiho-fizičke osobine jer će vas masaža umiriti i smiriti u naletu negativne energije.

Pin It

Čitajte još...

Preporuka:   Kako očistiti beli luk, za samo 10 sekundi

FB Komentari

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

eXTReMe Tracker