Ad:

Uživanje u seksu uz bol!

Pin It
Uživanje u bolnom seksu

ZAŠTO UŽIVAMO U SEKSU KADA BOLI: Odgovori će vas šokirati – Najčešće su to direktori, sudije, bankari, političari.

Osim kod retkih ljudi, većinom se sado-mazo igrice unose kao razbibriga i osveženje u veze, ali nisu jedini izvor uživanja. Kada govorimo o zadovoljstvu u seksu, koji je povezan sa trpljenjem boli govorimo o mazohizmu, odnosno o jednoj vrsti parafilije (patološka seksualna sklonost), gde se seksualni užitak jedino može osetiti uz jaku bol. 

Mazohisti su najčešće muškarci, a manje žene, a statistike su pokazale da su to uglavnom direktori, političari, sudije i bankari. Seksolozi smatraju da je to zbog toga što postoji potreba za begom od strogo kontrolisanog javnog života. 

Preporuka:   Koje su osobine kulturnih ljudi?

Takođe postoje mišljenja da parafilija i mazohizam leže u ranom seksualnom periodu osobe, tačnije prvi orgazam doživljen sa manje od 10 godina. On je uvek bio povezan sa osećanjem boli, udarcima po zadnjici rukom, bičem i slično. 

Sadizam i mazohizam su veoma retki i postoje u pet do deset odsto slučajeva, brojeći 72 odsto kod muškaraca i 28 odsto kod žena. Ovakav seks se vezuje za odnos bez emocija i vezivanja, a praćen je vezivanjem, bičevanjem, gušenjem i lupanjem po guzi. Nekada čak prelazi i nivo samopovređivanja. Kao glavni razlog za takvo uživanje, psiholozi i seksolozi navode lepotu koja leži u erotskoj prirodi kršenja pravila običnog seksualnog ponašanja. Sadomazohizam kao povremena vrsta seksualnoguživanja retko stvara interpersonalni problem, osim kada se jedna strana umor, onda tu nastaje problem i sledi kraj. Tada se najbolje preporučuje psihoterapija.

Preporuka:   Najbolji citati o mamama

 

Pin It

FB Komentari

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

eXTReMe Tracker